TARİHÇE

Okulumuz  Nazilli Yeni  mahallede Fatih İlkokulu binası içerisinde yer almaktadır.  Fatih İlkokulu Anasınıfı olarak eğitim vermekteyken  2022-2023 Eğitim Öğretim yılında   Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı,  devlet okulu olarak  bağımsız anaokuluna dönüştürülmüştür.

Okul Müdürü, müdür yardımcısı ve 4 öğretmen olarak kardomuz eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Okulumuz bina içi ve dışı gece görüşlü güvenlik kameraları ve alarm sistemi mevcuttur. Ayrıca yangın ve gaz alarmı bulunmaktadır. Okul bahçesi led aydınlatma lambaları ile aydınlatılmaktadır. Sivil savunma ile ilgili tedbirler alınmıştır. Okulumuz, okul öncesi kurumlar yönetmeliğince belirlenen hükümlerle yönetilmekte olup Milli Eğitim Bakanlığının ; Okul Öncesi Eğitim Müfredatı doğrultusunda 36-71 aylar arasında bulunan çocuklara; yaparak, yaşayarak, öğrenme ilkesinden yola çıkarak hedef davranışlara ulaşmayı amaçlayan eğitim çalışmaları yapılmaktadır. Okulumuz ilçemizde tercih edilen eğitim kurumlarından biri olmanın gururu ile okul öncesi eğitime aynı başarı ve azim ile devam etmektedir.

Etiketler :taihçe,